fbpx

Το ιατρείο

Γιατι να μας επιλέξετε

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Το οδοντιατρείο διαθέτει καινούριο και σύγχρονο εξοπλισμό, από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές του χώρου. Η επιλογή έγινε με γνώμονα την απόδοση ποιοτικών οδοντιατρικών εργασιών που θα αντέχουν στο χρόνο και παράλληλα να κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο ανώδυνη και ξεκούραστη.

Καθαριότητα

Στο οδοντιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρωτόκολλα αποφυγής διασποράς λοιμώξεων. Για το λόγο αυτό λειτουργεί στο οδοντιατρείο ξεχωριστή αίθουσα αποστείρωσης εργαλείων.


Οδοντιατρικά Υλικά

Μέλημα μας είναι η απόδοση διαχρονικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Γι' αυτό επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά, αναγνωρισμένων διεθνώς εταιρειών.



Συνέπεια στα Ραντεβού

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό φροντίζουμε να είμαστε πάντα συνεπείς. Μέσω ειδικού λογισμικού επιτυγχάνεται η βέλτιστη οργάνωση των ραντεβού.



Προσβασιμότητα

Το οδοντιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Απέχει μόλις 500 μέτρα από το μετρό (μπλε γραμμή Σταθμός Κατεχάκη). Μπορείτε να έρθετε και με τα εξής Λεωφορεία (3,10,18,19,036,140,550,602,610,046,Α7,Α5,Β5)


Σχέδιο Θεραπείας

Η πολυετής εμπειρία μας και η θεραπεία χιλιάδων περιστατικών από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής με βοηθούν να κάνoυμε άμεση και ακριβή διάγνωση του προβλήματος σας, να προτείνουμε το ιδανικό σχέδιο θεραπείας, αλλά και εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας.

Antoniou Dental Care
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας
TOP